Over ons

 

 

GB Behangwerken: uw behanger uit Emmen
Welkom bij GB Behangwerken, uw behanger uit Emmen. Binnen en buiten Drenthe verzorg ik, Gerco Bouwhuis, samen met mijn vrouw Marin, al uw behang- en sauswerkzaamheden met de grootste zorg en kwaliteit. Naast het aanbrengen van het behang bieden wij u ook de mogelijkheid om het gewenste behang door ons te laten leveren. Wij hebben verschillende actuele behangboeken waar u een passend behang uit kunt kiezen. Als uw professionele behanger zijn wij op de hoogte van de laatste technieken en brengen wij alle soorten behang voor u aan.

Behang- en sauswerkzaamheden

Door mijn jarenlange ervaring in het vak en door middel van cursussen en vakbladen houden wij onze kennis zo goed mogelijk up-to-date. Zowel voor aannemers, schildersbedrijven en particulieren voer ik de opdrachten altijd met liefde en passie uit. Of u een enkel wandje wilt laten behangen of het complete huis, voor al uw behang-en sauswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Te allen tijde streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit en wij zijn pas tevreden wanneer u als opdrachtgever tevreden bent. 

Bij mij als uw behanger uit Emmen kunt u terecht voor:

       Het aanbrengen van behang / vliesbehang
       Het aanbrengen van fotobehang
       Het aanbrengen van glasvezelbehang / renovliesbehang
       Het leveren van behang 
       Sauswerk

Uw behang leveren
Als professioneel behanger bieden wij u ook de mogelijkheid om uw behang te leveren. Het behang dat wij leveren is uiteraard van hoge kwaliteit. Tevens maakt u een keuze uit verschillende actuele behangboeken met verschillende stijlen. Zo bieden wij voor iedere situatie een gepaste oplossing. Indien u voor een fotobehang kiest wordt deze in overleg speciaal voor u gedrukt. U kunt kiezen voor een persoonlijke foto, maar ook kunt u gebruik maken van een beeldbank. Daarnaast is het door u gekozen behang snel te leveren. Wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Advies en overleg op maat
Wanneer u contact met mij opneemt om te behangen en/of sausen in Emmen of omgeving kom ik bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Een goed overleg staat bij ons hoog in het vaandel. Ik geef het nodige advies en door middel van mijn stijlboek kiest u het gewenste behang van een topmerk uit, die ik vervolgens voor u regel. Hierna maak ik een offerte op maat. Na een akkoord spreken we een datum en tijd af voor de gewenste werkzaamheden. U mag ook altijd contact met mij opnemen als u zelf gekocht behang wilt laten aanbrengen.

Geïnteresseerd in GB Behangwerken als uw behanger uit Emmen? Aarzel niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of door te mailen naar info@gb-behangwerken.nl. Van maandag t/m vrijdag ben ik van 07:00 – 18:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 07:00 – 12:00 uur. Ik neem spoedig contact met u op.


Neem vrijblijvend contact op

 


Powered by webXpress