Winkel


 
Uw behanger uit Emmen, nu ook uw behangwinkel in Emmen!

Vind u het ook altijd zo lastig om een nieuw behang uit te zoeken? Wij bieden u de mogelijkheid om naast het aanbrengen van onze producten, ook uw behang en/of saus te leveren. In onze behangwinkel aan de Nijkampenweg 82 te Emmen, kunt u in een huiselijke sfeer, onder het genot van een kopje koffie, uw behang uitzoeken en u laten voorzien van advies.

Wij bieden u de keuze uit een zorgvuldig samengestelde collectie behangboeken. Deze collectie bevat het beste en actueelste behang van onze leveranciers.

De wanden van onze behangwinkel zijn voorzien van verschillende soorten behang- en sauswerk. Zo kunt u een goede impressie krijgen van verschillende soorten vliesbehang, een fotobehang, verschillende structuren glasweefselbehang en verschillende soorten sauswerk waaronder structuursaus.


Online behangboeken doorbladeren

 
Wilt u liever in alle rust thuis uw behang uitzoeken? Onze leveranciers bieden u de mogelijkheid om online door hun behangboekencollectie te bladeren via onderstaande link. Kiest u uw behang uit onze behangboeken of kiest u ervoor om uw behang online uit te zoeken, in beide gevallen bestellen wij deze met plezier voor u.    

                                                                                                                                                                                                   
Lees verder >

Meer informatie
Naast onze behangwinkel zijn wij regelmatig op locatie werkzaam. Wij streven er naar om elke vrijdag geopend te zijn. Maar wij zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor een afspraak of advies. 
Meer weten over leveren van behang/uw behangwinkel in Emmen GB Behangwerken? Bel naar de behangwinkel Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of mail naar info@gb-behangwerken.nl. Maak via deze weg ook meteen uw afspraak.

Behangboeken


Neem vrijblijvend contact op!


 
Powered by webXpress