BehangGB Behangwerken: Vliesbehang!
Wij bieden u de keuze uit een zorgvuldig samengestelde collectie behangboeken. Deze collectie bevat het beste en actueelste behang van onze leveranciers.

Behang met papieren of vinylen toplaag op een rug van vlies
Vliesbehang is een op een rug van vlies geplaatst behang met een papieren of vinylen toplaag. Het behangsel is geschikt voor het bekleden van oneffen muren met scheuren of putten. Bij mij kunt u het behangselpapier in diverse motieven van klassiek tot modern verkrijgen. De grootste voordelen van vlies is dat het binnen een mum van tijd is aangebracht, nauwelijks krimpt en lelijke wanden goed verdoezeld. Bovendien heeft het behang geen inweektijd nodig. Dankzij mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat uw wanden vakkundig worden gekit. Na mijn professionele afwerking ziet u niets meer van de naden van het behang. Hierbij werk ik alleen met topmerken en met de beste technieken.


In onze winkel hebben wij behangboeken van een aantal leveranciers. Via de onderstaande links krijgt u een overzicht te zien van onze actuele behangboeken. Heeft u nog vragen na aanleiding van onze gegeven informatie vraag het ons gerust. Wij hebben voor u een goed samengesteld assortiment gemaakt, maar wij kunnen elk product van elke leverancier voor u bestellen.
 Assortiment

Neem vrijblijvend contact op!

 


Powered by webXpress