FotobehangFotobehang laten aanbrengen nabij Emmen

Bent u op zoek naar fotobehang van kwaliteit in Emmen en omgeving? GB Behangwerken is uw behangspecialist voor het vakkundig aanbrengen van fotobehangsel en helpt u bij het maken van een keuze. Dankzij mijn jarenlange ervaring behang ik, met het gekozen materiaal, uw wand met grote zorg en kwaliteit. Hierbij werk ik met de beste materialen om een zo’n strak mogelijke wand af te leveren.

Eigen foto of beeldbank?

Fotobehang is mooi te combineren met glasweefselbehang. Ons behangsel is sterk, stootvast en scheuroverbruggend. Extra leuk aan dit soort behang is dat u zelf uw behang kunt samenstellen door een eigen/persoonlijke foto te kiezen, of gebruik te maken van onze eigen samengestelde beeldbank.

Heeft u een mooie gebeurtenis vastgelegd op een foto, of heeft u zelf een andere afbeelding? Dan kunt u deze gebruiken om uw wand te veranderen tot een blikvanger. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een foto uit te kiezen uit onze eigen samengestelde beeldbank. Klik hier voor meer informatie. Omdat u natuurlijk zuinig wilt zijn op uw fotobehang, raad ik u aan om het behang te laten aanbrengen door een professional om hobbels en bobbels te voorkomen. Als uw ervaren behanger zorg ik ervoor dat uw wanden strak en glad worden behangen met elk gewenst fotobehang.

Te allen tijde ga ik snel, efficiënt en netjes te werk. Wanneer u akkoord gaat met mijn vrijblijvende offerte op maat spreken we een datum en tijd af. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen gekochte behang door mij te laten aanbrengen.

Houdt er wel rekening mee, dat als men voor een fotobehang kiest, dat de wanden sausklaar moeten zijn om tot het mooiste resultaat te komen. Ook is het aan te raden dat de ondergrond egaal van kleur is.

Meer informatie
Meer weten over fotobehang nabij Emmen laten aanbrengen door GB Behangwerken? Bel mij op Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of mail naar info@gb-behangwerken.nl. Maak via deze weg ook meteen uw afspraak.

 

Foto's van onze projecten


Neem vrijblijvend contact op!

Fotobehang / Airtex


Powered by webXpress