Gastenboek

Klanten beoordelingen.
 
We hebben sinds April deze nieuwe site, hierdoor kloppen op dit moment de datums van de klant beoordelingen niet. Hier wordt aan gewerkt en we hopen dat dit spoedig weer zal kloppen.
 
Wilt U meer referenties zien van klanten van ons, dan kunt U deze zien op: https://www.facebook.com/gbbehangwerken/ of https://www.werkspot.nl/profiel/gb-behangwerken/reviews

klik hier om een bericht toe te voegen!
Goed werk afgeleverd. Zijn zondermeer tevreden. Er bleek in eerste instantie achteraf nog iets niet helemaal goed te zijn gegaan in de afwerking van een muur en de randen van het plafond. Hier werd echter niet moeilijk over gedaan. Kwam hier zelf op terug voor het maken van een reparatieafspraak en lost e.e.a. vervolgens vakkundig op. Top! Kortom, een eerlijke en deskundige vakman die trots is op zijn werk en dit goed wil afleveren. Aanrader.
Annemiek (Homepage) - 31-07-2018
Het is prachtig geworden, het behang zit er super strak op de wand. Gerco werkt rustig, zeer vakkundig, schoon en netjes. Als ik ooit weer een behang klus heb, bel ik je weer. Heel erg bedankt! Annemiek
Annemiek (Homepage) - 31-07-2018
Het is prachtig geworden, het behang zit er super strak op de wand. Gerco werkt rustig, zeer vakkundig, schoon en netjes. Als ik ooit weer een behang klus heb, bel ik je weer. Heel erg bedankt! Annemiek
Chris Soeters - 22-05-2018
Denkt goed mee en gaat echt er vol voor om een mooi resultaat af te leveren
Marko A. - 17-05-2018
Het renovlies (behang + sausen) ziet er super strak uit. Alles is naar wens uitgevoerd.
Willem Jager - 16-05-2018
Perfect werk geleverd,tot dusver zeer tevreden. Ik zou ze aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Ben Dronkert - 08-05-2018
Keurig netjes. Over het geheel tevreden.
Marieke H. - 07-05-2018
Tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Goed afspraken kunnen maken over de planning van de activiteiten, ook toen wij niet thuis waren, zonder enige zorg onze huissleutel gegeven.
A Agnes - 06-05-2018
Komt op tijd die afgesproken is. Werk ziet er keurig uit! Afval neemt hij netjes mee. Volgende klus is weer voor hem!
Anouschka Buiter - 03-05-2018
De kamer ziet er weer fris en afgewerkt uit. Goed tevreden.
Mienie Keep - 30-04-2018
Super tevreden,,
Els - 27-04-2018
Wij hebben Gerco leren kennen als een zeer plezierige persoonlijkheid en een ervaren vakman. In korte tijd heeft hij drie slaapkamers behangen en 1 slaapkamer gesausd. Bij een volgende klus gaan wij hem zeker weer vragen!
Emilie Lamboo-Benoist - 27-04-2018
goed afspraken mee te maken en houdt zich daaraan - denkt goed mee - geeft waardevol advies - levert prima werk
Jan P. Segaar - 25-04-2018
Uitstekende service. Denken vanaf eerste moment mee en zijn bereid halverwege van planning af te stappen. Werkt netjes levert alles schoon en opgeruimd op.
L Sellis - 23-04-2018
Wij hebben onze slaapkamers laten behangen en plafonds laten sausen door GB Behangwerken. Dit kwam ik tegen in wijkberichten emmerhout (buurtkrantje). Wij hebben gebeld en na telefonisch contact hebben wij een afspraak gemaakt, en kwamen zij met behangboeken bij ons thuis. Snel handelen hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze hebben netjes gewerkt en keurig werk geleverd.
Rosalie Koops - 10-04-2018
Na een intensieve verbouwing wilden we het schilderwerk graag uit handen geven. Gelukkig kon dit op hele korte termijn. We zijn supertevreden moet het resultaat. Vooral het nette werken kunnen we zeer waarderen. Alles afplakken, opruimen en schoonmaken. Bij het eerste bezoek kregen we kleuradvies. Dit hebben we opgevolgd en het resultaat is prachtig. Kortom zeer tevreden!
Janet H. - 09-04-2018
Ivm verhuizing heb ik Gerco gevraagd om de muren en wanden te sauzen. Hij kon op de geplande dagen en hij heeft z'n werk goed uitgevoerd.
Pieter V. - 02-04-2018
Deze schilder Gerco heeft ons kantoorgebouw geschilderd en heeft dit erg netjes gedaan. Hij heeft in één werkweek circa 600m2 gesaust. Hiervan waren enkele accent muren in een afwijkende kleur. Ook dit is erg netjes en professioneel gedaan. De schilder is erg netjes en opgeruimd. Wij kunnen deze schilder van harte aanbevelen.
L D. - 02-04-2018
Netjes gewerkt. Alles zit er keurig in. Leuke ideeën voor speelse kinderkamer. Zeer tevreden.
Margaret F. - 02-04-2018
Uitzonderlijk goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De samenwerking met Gerco was prettig. Echt een aanrader.
Powered by webXpress