Glasweefsel-/renovliesbehangGlasweefsel- /renovliesbehang laten aanbrengen nabij Emmen

GB Behangwerken is onder andere gespecialiseerd in het behangen van glasweefselbehang in Emmen en omgeving. Te allen tijde zorg ik voor kwaliteit en een super strakke wand. Ik heb alle materialen en technieken in huis om te komen tot het mooiste eindresultaat. Graag help ik u met het maken van een keuze.

Glasweefselbehang: goedkoop, sterk en één met de muur

Glasweefselbehang is sterk, stootvast, scheuroverbruggend en eenvoudig te reinigen. Het zogenaamde scanbehang is gemaakt van fijne glasweefsel die zijn samengeperst tot een sterk gaas. Het voordeel van dit behangsel is dat u het materiaal meerdere keren kunt overschilderen en dus meerdere keren kunt aanpassen naar uw wensen. Bovendien wordt uw muur versterkt en beschermt tegen krassen en scheuren. Juist omdat u glasweefselbehang zo lang in gebruik kunt nemen, raad ik aan om het behang zorgvuldig te laten plaatsen. Als uw ervaren behanger sta ik voor u klaar om uw gekozen behangsel vakkundig en snel op uw wand aan te brengen.

Houdt er wel rekening mee, dat als men een glasweefselbehang met een fijn patroon kiest, dat de wanden sausklaar moeten zijn om tot het mooiste resultaat te komen. Met een standaard of grove structuur is het al voldoende als de wanden behangklaar zijn.

Renovliesbehang: stevig, droog en een hoge kwaliteit

Renovlies is gemaakt van glad en stevig papier. Het behang is een nieuwere variant van het glasweefeselbehang en bevat meer vezels. Wanneer u renovliesbehang laat aanbrengen op uw muren, lijkt het alsof uw muren gestuct zijn. Het grote voordeel is dat u in tegenstelling tot stucwerk geen last zult hebben van scheuren. Ook dit glasweefselbehang kunt u meerdere keren overschilderen. Uw muren krijgen een moderne uitstraling en een licht egaliserende werking. Het verschil tussen glasweefsel- en renovliesbehang is dat renovlies droger en steviger is en een hogere kwaliteit kent. Daarnaast is glasweefsel goedkoper en meer één met de muur.

Houdt er wel rekening mee, dat als men voor renovliesbehang kiest, dat de wanden sausklaar moeten zijn om tot het mooiste resultaat te komen.


Meer informatie
Wilt u meer informatie over uw glasweefsel-/renovliesbehang nabij Emmen laten behangen door GB Behangwerken? U kunt mij bellen op Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of mailen naar info@gb-behangwerken.nl. Via deze weg kunt u tevens een afspraak maken.

 
Structuren glasweefselbehangen en renovliesbehang


Foto's van onze projecten


Neem vrijblijvend contact op!


Powered by webXpress