Over ons

 

 

Over ons


GB Behang is in Februari 2016 opgericht onder de naam GB Behangwerken. Wij zijn Gerco en Marin Bouwhuis. De naam komt voort uit Gerco Bouwhuis. Gerco heeft jaren met plezier voor enkele behangersbedrijven gewerkt. Wij hebben de keuze gemaakt om zelfstandig verder te gaan. In de jaren dat Gerco in dienstverband werkzaam is geweest heeft hij het vak van behanger goed geleerd. Marin heeft naast haar activiteiten in ons bedrijf ook een baan als verpleegkundige.


Na 2,5 jaar hebben wij in Oktober 2018 de keuze gemaakt, om aan de Nijkampenweg 82 in Emmen, een presentatiewinkel op te starten. De klant kon behang uit boeken bestellen. Wij waren op vrijdags geopend. Een jaar later, in September 2019, hebben wij dit uitgebreid naar een ruimere winkel met voorraad behang aan de Nijkampenweg 94 elders in het winkelblok. Deze winkel hebben wij de naam GB Behangwinkel gegeven.

Wij werken onder 4 namen;

       GB Behang
      GB Behangwinkel
       GB Behangwerken
       GB Behangwebshop

GB Behang; Compleet in behang!

GB Behang is GB Behangwinkel, GB behangwerken en GB behangwebshop samen. Het is de hoofdnaam van ons bedrijf!

 

GB Behangwinkel; Compleet in behang!

 

In onze behangwinkel aan de Nijkampenweg 94 in Emmen tonen wij wat er allemaal mogelijk is met behang. De winkel is een regelrechte bron van inspiratie.

Veel mensen vinden het lastig om een nieuw behang uit te zoeken. Wij, als GB Behangwinkel, willen u graag helpen. In onze behangwinkel wordt een breed scala aan mogelijkheden getoond. U als bezoeker, kunt onder het genot van een kopje koffie, rondkijken en zich laten informeren. Wij beschikken over een zorgvuldig samengestelde collectie behangboeken, deze bevatten het allerbeste en meest actuele behang van meerdere leveranciers. De wanden van onze winkel zijn voorzien van verschillende soorten behang- en sauswerk. Hierdoor krijgt u als bezoeker een prima indruk van de mogelijkheden met vliesbehang, fotobehang, verschillende structuren glasweefselbehang en sauswerk, waaronder structuursaus.

De winkel is van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9 uur geopend. Eventueel kan men op afspraak zaterdag ook bij ons terecht. 

GB Behangwerken; Compleet in behang!

Wij, als GB Behangwerken, richtten ons voornamelijk op de particuliere markt, maar wij kunnen ook door bedrijven worden ingehuurd. De particuliere markt heeft onze voorkeur aangezien Gerco met zijn specialisatie in diverse soorten wandstoffering, perfect kan inspelen op de persoonlijke wensen van de klanten. Wij hebben een prima contact met onze leveranciers en werken met vele soorten wandstoffering, zoals vliesbehang, glasweefselbehang, renovliesbehang en fotowanden. Naast het behangwerk zijn wij ook gespecialiseerd in sauswerk.
Wij staan voor vakwerk; wij zien ons als betrouwbaar, meedenkend en nauwkeurig. Wij zijn pas tevreden wanneer de opdrachtgever tevreden is.

GB Behangwebshop; Compleet in behang!


Momenteel zijn wij nog hard bezig om de webshop vorm te geven.

Privé 

Onze woning staat in Emmerhout, een wijk in Emmen. In december 2017 hebben wij onze eerste kind gekregen, onze zoon Rens. In Oktober 2019 verwachten wij ons tweede kind, een dochter.
Verder houd Gerco veel van sport en heeft hij jaren lang gevoetbald. Marin heeft jaren gekorfbald, en houd ervan om te gaan wandelen met onze labrador, Storm. In de vakantie heeft Oostenrijk onze voorkeur.

 

Neem vrijblijvend contact op

 


Powered by webXpress