SauswerkGB Behangwerken verzorgt uw sauswerk nabij Emmen

GB Behangwerken is naast diverse behangwerkzaamheden gespecialiseerd in sauswerk in Emmen en omgeving. Als uw sausdeskundige sta ik voor u klaar om uw muren te sausen met kwaliteit en de beste zorg. Samen met u kijk ik naar een passende oplossing en geef het nodige advies.

Muren laten sausen

Uw renovliesbehang en glasvezelbehang heeft om de zo veel tijd een opfrisser nodig. Om u hierbij te helpen sta ik graag tot uw dienst met mijn vakkundige sauswerk. De behangsels kunnen beide meerdere keren worden geschilderd. Allereerst verzorg ik het afkitten van de wand om deze vervolgens opnieuw te sausen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het vak garandeer ik u een strak en mooi eindresultaat. Zo is uw wand met renovlies of glasvezel weer als herboren. Maar ik verzorg natuurlijk ook alle andere muren of plafonds die u door mij wilt laten sausen. 

Advies op maat

Om u zo goed mogelijk te helpen kom ik eerst bij u langs om het behang te controleren. Wanneer het behangsel niet goed vastzit of niet van een goede kwaliteit is, kan het behang gaan blazen en loskomen. Het is dus belangrijk om te bekijken of sausen in uw situatie wel zin heeft. Aan de hand van mijn kleurenpalet kiest u de gewenste kleur uit. Ik zorg vervolgens voor de gekozen verf. Natuurlijk mag u ook zelf op pad gaan met de kleurnummers of uw zelf gekochte verf door mij laten aanbrengen. Na het maken van een keuze ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte op maat. Gaat u akkoord? Dan ga ik spoedig voor u aan de slag.

Meer informatie

Geïnteresseerd in het sauswerk nabij Emmen door GB Behangwerken? Bel naar Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of stuur een mail naar info@gb-behangwerken.nl. Maak via deze weg ook meteen uw afspraak.
 
Foto's van onze projecten

Neem vrijblijvend contact op!


Powered by webXpress