Uw behanger uit Emmen!


GB Behangwerken: uw behanger uit Emmen!
Uw behanger uit Emmen! Als uw professionele behanger zijn wij op de hoogte van de laatste technieken en brengen wij alle soorten behang voor u aan. Door mijn jarenlange ervaring in het vak en door middel van cursussen en vakbladen houden wij onze kennis zo goed mogelijk up-to-date. Zowel voor aannemers, schildersbedrijven en particulieren voer ik de opdrachten altijd met liefde en passie uit. Of u een enkel wandje wilt laten behangen of het complete huis, voor al uw behang-en sauswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Te allen tijde streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit en wij zijn pas tevreden wanneer u als opdrachtgever tevreden bent. 
 

 

Bij mij als uw behanger uit Emmen kunt u terecht voor:

       Het aanbrengen van behang / vliesbehang
       Het aanbrengen van fotobehang
       Het aanbrengen van glasweefselbehang / renovliesbehang
       Sauswerk
       Het leveren van behang

Uw behang leveren
Vind u het ook altijd zo lastig om een nieuw behang uit te zoeken? Als professioneel behanger bieden wij u de mogelijkheid om naast het aanbrengen van onze producten, ook uw behang en/of saus te leveren. Het behang dat wij leveren is uiteraard van hoge kwaliteit. In onze behangwinkel aan de Nijkampenweg 82 te Emmen, kunt u in een huiselijke sfeer, onder het genot van een kopje koffie, uw behang uitzoeken en u laten voorzien van advies  Tevens maakt u een keuze uit verschillende actuele behangboeken met verschillende stijlen. Zo bieden wij voor iedere situatie een gepaste oplossing. Indien u voor een fotobehang kiest wordt deze in overleg speciaal voor u gedrukt. U kunt kiezen voor een persoonlijke foto, maar ook kunt u gebruik maken van een beeldbank. Daarnaast is het door u gekozen behang snel te leveren. Wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Advies en overleg op maat
Wanneer u contact met mij opneemt om te behangen en/of sausen in Emmen of omgeving kom ik, indien gewenst, bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Ook bent u van harte welkom in onze behangwinkel. Wij laten hier zien wat er allemaal mogelijk is met behang. De winkel is een regelrechte bron van inspiratie. Een goed overleg staat bij ons hoog in het vaandel. Ik geef het nodige advies en door middel van mijn stijlboek kiest u het gewenste behang van een topmerk uit, die ik vervolgens voor u regel. Hierna maak ik een offerte op maat. Na een akkoord spreken we een datum en tijd af voor de gewenste werkzaamheden. U mag ook altijd contact met mij opnemen als u zelf gekocht behang wilt laten aanbrengen.

Geïnteresseerd in GB Behangwerken als uw behanger uit Emmen? Aarzel niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of door te mailen naar info@gb-behangwerken.nl. Van maandag t/m vrijdag ben ik van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 08:00 – 12:00 uur. Ik neem spoedig contact met u op.

Behangwerk

Sauswerk

Neem vrijblijvend contact op

 


Powered by webXpress