Uw behangwinkel in Emmen!


 


GB Behangwerken: uw behangwinkel in Emmen!

Vind u het ook altijd zo lastig om een nieuw behang uit te zoeken? Wij bieden u de mogelijkheid om naast het aanbrengen van onze producten, ook uw behang en/of saus te leveren. In onze behangwinkel aan de Nijkampenweg 82 te Emmen, kunt u in een huiselijke sfeer, onder het genot van een kopje koffie, uw behang uitzoeken en u laten voorzien van advies.


Onze
behangwinkel staat voor:


       Jaren lange ervaring als vakman betekent goed verkoop advies
       Vandaag besteld is morgen in huis
       Verkoop van alle type behang en saus
       Verkoop van behang en saus handgereedschap
       Altijd de actueelste behangboeken
       Voor elke verbouwing / opknapbeurt een passend product 


Wij bieden u de keuze uit een zorgvuldig samengestelde collectie behangboeken. Deze collectie bevat het beste en actueelste behang van onze leveranciers.

De wanden van onze behangwinkel zijn voorzien van verschillende soorten behang- en sauswerk. Zo kunt u een goede impressie krijgen van verschillende soorten vliesbehang, een fotobehang, verschillende structuren glasweefselbehang en verschillende soorten sauswerk waaronder structuursaus.


Ook uw vakman op locatie
Uw behanger uit Emmen!
Als uw professionele behanger zijn wij op de hoogte van de laatste technieken en brengen wij alle soorten behang voor u aan. Door mijn jarenlange ervaring in het vak en door middel van cursussen en vakbladen houden wij onze kennis zo goed mogelijk up-to-date. Zowel voor aannemers, schildersbedrijven en particulieren voer ik de opdrachten altijd met liefde en passie uit. Of u een enkel wandje wilt laten behangen of het complete huis, voor al uw behang-en sauswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Te allen tijde streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit en wij zijn pas tevreden wanneer u als opdrachtgever tevreden bent.

Meer informatie
Naast onze behangwinkel zijn wij regelmatig op locatie werkzaam. De behangwinkel is elke vrijdag vanaf 9 uur geopend. Natuurlijk zijn wij altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor een afspraak of advies. 
Meer weten over leveren van behang/uw behangwinkel in Emmen GB Behangwerken? Bel naar de behangwinkel Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of mail naar info@gb-behangwerken.nl. Maak via deze weg ook meteen uw afspraak.

Assortiment


Neem vrijblijvend contact op!

 
 
Powered by webXpress