VliesbehangVliesbehang laten aanbrengen, of in combinatie te leveren nabij Emmen

Wilt u vliesbehang laten aanbrengen, of het in combinatie ook laten leveren door een specialist in Emmen of omgeving? GB Behangwerken is onder andere gespecialiseerd in het behangen met vlies. Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding maak ik uw muren strak en glad. Zo geniet u spoedig van mooi afgewerkte wanden.

Uw behang leveren

Als professioneel behanger bieden wij u ook de mogelijkheid om uw behang te leveren. Het behang dat wij leveren is uiteraard van hoge kwaliteit. Tevens maakt u een keuze uit verschillende actuele behangboeken met verschillende stijlen. Zo bieden wij voor iedere situatie een gepaste oplossing. Het door u gekozen behang is snel te leveren. Wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Behang met papieren of vinylen toplaag op een rug van vlies

Vliesbehang is een op een rug van vlies geplaatst behang met een papieren of vinylen toplaag. Het behangsel is geschikt voor het bekleden van oneffen muren met scheuren of putten. Bij mij kunt u het behangselpapier in diverse motieven van klassiek tot modern verkrijgen. De grootste voordelen van vlies is dat het binnen een mum van tijd is aangebracht, nauwelijks krimpt en lelijke wanden goed verdoezeld. Bovendien heeft het behang geen inweektijd nodig. Dankzij mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat uw wanden vakkundig worden gekit. Na mijn professionele afwerking ziet u niets meer van de naden van het behang. Hierbij werk ik alleen met topmerken en met de beste technieken.

Advies op maat
Neem contact met mij op en ik kom zo snel mogelijk bij u langs om uw situatie te bekijken. Tijdens mijn bezoek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden aan de hand van mijn stijlboek. Hierna kiest u het gewenste behangsel en maak ik een vrijblijvende offerte op maat. Gaat u akkoord? Dan spreken we meteen een datum en tijd af voor de door uw gewenste behangwerkzaamheden en zorg ik voor de aanschaf van het behang. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen gekochte behang door mij te laten aanbrengen.

Houdt er wel rekening mee, dat als men voor vliesbehang kiest, dat de wanden minimaal behangklaar moeten zijn om tot het mooiste resultaat te komen.

Meer informatie
Hebt u interesse in vliesbehang nabij Emmen laten aanbrengen door GB Behangwerken? Bel mij op Tel: 0591 - 785 904 of Tel: 06 - 520 180 79, of stuur een mail naar info@gb-behangwerken.nl. Via deze weg kunt u tevens een afspraak maken.

 

Foto's van onze projecten


Neem vrijblijvend contact op!


Powered by webXpress